PUBLICITÉ

Onbekommerd feesten!

Dossier publié le 15/12/2015 - 15h29
-A +A

De gevaren loeren overal: vóór de eindejaarsfeesten (voorbereiding van de gerechten, decoratie, cadeaus, er netjes en verzorgd willen uitzien enz.), tijdens de eindejaarsfeesten (stress, discussies, alcoholgebruik, te veel eten, voedselvergiftiging) en erna (kater en houten kop, maag-darmproblemen, gewichtstoename enz.). Maar er is helemaal geen reden tot bezorgdheid: als u een beetje anticipeert op de feesten zijn al die zorgen te vermijden. Hoe pakt u dus de menu’s aan, hoe gunt u zich een pleziertje zonder bij te komen, hoe raakt u op tijd en netjes uitgedost klaar, hoe wordt u de cadeaus en de versieringen de baas en hoe vermijdt u woordenwisselingen in de familie en ongelukken met de kerstboom?

PUB

PUBLICITÉ
Lees ook
Na het feest ... Gepubliceerd op 23/12/2016 - 11h54

Hoofdpijn, maagpijn, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, feesten eisen wel eens een tol. Welke fouten kunt u maar beter vermijden? Een aantal goede gewoonten kunnen helpen.

Gezond en goedkoper eten: 10 basisprincipes (vervolg) Geüpdatet op 18/05/2009 - 00h00

Hoe kunt u gezond en goedkoper eten? Het basisprincipe is zeer eenvoudig: vermijd overbodige producten, die uiteraard onnodig duur zijn. Met deze instelling, slaagt u erin gezonder te eten en tegelijkertijd onze planeet te beschermen. Welke zijn de 1...

Meer artikels