PUBLICITÉ

Schoonheid

Een mooie huid, een mooi gezicht, een mooi lichaam, anti-age-tips.. Ontdek in deze sectie alle schoonheidstips van E-gezondheid.

PUBLICITÉ
Les dernières recettes de la rubrique
Populaire artikels van de week
Cosmetica: mannen en hun huid Gepubliceerd op 16/03/2017 - 16h45

Ze ziet er precies zo uit als de huid van vrouwen en ze lijkt ook dezelfde consistentie te hebben en dezelfde zorg nodig te hebben. Toch is de huid van mannen anders!

Buikvet: hoe raakt u het kwijt? Gepubliceerd op 09/03/2017 - 16h46

Buikvet of visceraal vet bevindt zich tussen de organen in onze buik. Dit vet verhoogt het risico op sterftegevallen door hart- en vaatziekten. Daarom raden we regelmatig aan om de taille in het oog te houden. Maar hoe raakt u dat buikvet kwijt, als...

3 oefeningen voor droomheupen ! Gepubliceerd op 16/02/2016 - 16h21

De heupen zijn dikwijls het lichaamsdeel waar u last van heeft... Naast een evenwichtigere voeding, zullen deze oefeningen u helpen uw ' lovehandles ' te temmen ! Om zichtbare en duurzame resultaten te boeken, kan u deze oefeningen best regelmatig do...

Vitamine A: een bondgenoot voor uw huid! Geüpdatet op 21/12/2016 - 09h41

Retinoïden zijn afgeleiden van vitamine A en worden zowel door dermatologen als door de cosmetische industrie gebruikt voor het behandelen van acne of het herstellen van schade door de huidveroudering. We bekijken de voor- en nadelen.

Meer artikels
Populaire fiches van gidsen
Meer gidsen