Voedingshygiëne

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Voedselveiligheid. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met voedingshygiëne: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUB
Populaire artikels van de week
Zelf invriezen van A tot Z Geüpdatet op 07/06/2010 - 00h00

Het invriezen van vis, vlees, groenten, brood of fruit - vers of bereid - vraagt een aantal voorzorgsmaatregelen om de kwaliteit te waarborgen en risico's uit te sluiten. Hieronder vindt u 10 basisregels om " zelf in te vriezen ".

Koelkast: zet uw voedingsmiddelen op de juiste plaats! Geüpdatet op 10/05/2010 - 00h00

Waarom is het zo belangrijk de levensmiddelen op de juiste plaats in de koelkast te zetten? Doodeenvoudig omdat de verschillende delen van de koelkast de levensmiddelen niet op dezelfde temperatuur bewaren. Een klein overzicht om vergissingen te verm...

Zo kunt u gezond barbecueën! Gepubliceerd op 22/06/2017 - 16h09

Barbecueën is goed en gezond, want het is een manier van eten bereiden zonder vet. Maar niets is perfect, en ook bij deze bereidingswijze komen er kankerverwekkende stoffen vrij. En helaas maar al te vaak is er ook een verhoogd risico op voedselvergi...

Meer artikels