Eindejaarsfeesten: tijd voor lovertjes!

Geüpdatet door Muriel Luypaert, schoonheidsjournaliste op 16/12/2016 - 12h03
-A +A

Bij feesten horen pailletten of lovertjes.

Dit jaar kunt u er echt niet om: de trend is schitterend.

Wie feest zegt, zegt lovertjes

U kunt ze in deze tijd van het jaar meestal kopen in de parfumerie in de vorm van tubes, zakjes of zelfs spuitbussen.

Lovertjes aanbrengen doet u liever niet met uw vingers, maar met een klein borsteltje waarvan u het puntje vochtig maakt of met een wattenstaafje (vooral als de lovertjes erg klein zijn).

Voor een goed gebruik

Om de lovertjes aan te brengen zoals het hoort, bedekt u het oppervlak waar ze terecht moeten komen met een beetje vaseline of eventueel gloss om ervoor te zorgen dat de lovertjes niet alle kanten opgaan.

Ga tewerk met kleine toetsbewegingen. Het is altijd makkelijker om extra lovertjes aan te brengen dan om de overtollige versiering weer weg te halen. Dat kan soms erg omslachtig zijn.

Lovertjes in de vorm van aërosol die men direct op de huid of in het haar kan verstuiven zijn makkelijk in het gebruik, maar het aanbrengen ervan is niet heel precies. Bovendien zijn ze meestal behoorlijk hardnekkig en minder makkelijk weer weg te halen. Het is wel een geschikte oplossing als u geen tijd hebt en geen of weinig ervaring met lovertjes.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 11/12/2007 - 00h00 en geüpdatet door Muriel Luypaert, schoonheidsjournaliste op 16/12/2016 - 12h03
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Make-up: mooi, ook na de feesten Geüpdatet op 23/12/2016 - 16h22

Begin januari slaat de winter in alle hevigheid toe… de nasleep van de feesten en het gure weer komen onze look en ons humeur niet altijd ten goede. Deze make-uptips zullen u weer een stralende teint geven en u helemaal opkikkeren.

Feestelijke make-up: nog altijd glamour Gepubliceerd op 16/12/2016 - 10h07

De eindejaarsfeesten zijn gedroomde gelegenheden om zich met glamourmake-up op te maken. Van glittertjes tot paarlemoeren oogschaduw, zonder iriserende lipgloss te vergeten. Keuze te over voor wie op zijn best het oudejaar wil uitwuiven.

Stralend de feesten tegemoet! Gepubliceerd op 16/12/2016 - 10h21

Het is maar één keer Kerstmis op een jaar, en ook maar één keer oudejaar . Op die avonden willen we natuurlijk allemaal stralen, maar stel dat het feest bedorven wordt door een ontsierend puistje? Dat hoeft niet, als u deze tips volgt.

Make-up: ook van binnenuit... Geüpdatet op 19/06/2007 - 00h00

'Ik zie vrouwen die helemaal opklaren bij het aanbrengen van make-up', zo zegt Elisabeth Teboul, een professionele make-up deskundige. Ze heeft het hier niet over het uiterlijk dat er uiteraard anders uitziet door de make-up, maar over het humeur van...

Meer artikels