PUBLICITÉ

Zwangerschap en sport

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent de zwangerschap. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met zwangerschap en sport: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Ook zwangere vrouwen moeten bewegen! Geüpdatet op 03/01/2006 - 00h00

Onze vrouwen hebben niet genoeg lichaamsbeweging. Nochtans is het ook voor zwangere vrouwen gezond om te sporten. Amper 27% van de vrouwen en slechts 1 zwangere vrouw op tien volgen de aanbeveling van minimaal 30 minuten wandelen per dag.

Zwanger? Geen reden om niet te sporten! Gepubliceerd op 25/10/2012 - 14h36

Een zwangerschap is geen reden om alle sportieve activiteiten te staken. Integendeel. Hoe meer u beweegt, hoe beter uw gezondheid. Een gebrek aan lichaamsbeweging is niet goed voor de gezondheid en dat is tijdens het hele leven zo, zwangerschappen in...

Sport en zwangerschap combineerbaar? Gepubliceerd op 01/03/2017 - 17h32

Zwangere vrouwen willen sporten voor twee. Toch roept dit thema tegenstrijdige reacties op. 'Ik ben sportief, mag ik er blijven tegenaan gaan zoals vroeger?' - 'Ik ben niet sportief, moet ik me nu ineens gaan afbeulen?' Het antwoord luidt tegelijk ja...

Vermoeide zaadcellen Geüpdatet op 22/02/2005 - 00h00

Sinds dertig jaar is de mannelijke vruchtbaarheid aan het afnemen. Uit verschillende studies blijkt dat het vooral bij sporters erg gesteld is. Tekst en uitleg.

Meer artikels