PUBLICITÉ

Water

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Voedingsmiddelen. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met water: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Plat water of bruis: wat kies ik het best voor mijn gezondheid? Geüpdatet op 30/09/2013 - 09h33

Water drinken is over het algemeen goed voor onze gezondheid. Volgens de recentste cijfers drinkt maar een kleine minderheid van de bevolking elke dag de aanbevolen 1,5 liter. Maar wat moeten we nu precies uitschenken. Wat is de beste keuze: plat of...

Moeten we echt dagelijks een grote fles water drinken? Geüpdatet op 15/02/2010 - 00h00

In elke periode van het jaar, zomer en winter, hebben wij een grote behoefte aan water. Maar in tijden van besparingen op afval en verpakkingen, kunnen we ons de vraag stellen of we het in de toekomst zullen moeten doen zonder water in flessen.

Water uit flessen of van de kraan? Geüpdatet op 25/05/2009 - 00h00

Wat is het verschil tussen kraantjeswater en flessenwater? Welk van beide moeten mensen kiezen die aan sport doen, mensen die last hebben van een te hoge bloeddruk en zwangere vrouwen?

Waterkoelers en onze gezondheid: doen of niet doen? Geüpdatet op 26/07/2016 - 17h01

Waterkoelers zijn niet meer weg te denken uit de bedrijven en publieke ruimtes. Maar zijn deze automaten waaruit gekoeld drinkwater kan worden getapt nu goed of slecht voor onze gezondheid? Want ze zijn helaas niet vrij van hormoonverstoorders en mic...

Meer artikels
Populaire fiches van gidsen
Meer gidsen