PUBLICITÉ

Warm weer… Leve de ijsjes en sorbets!

Dossier mis à jour le 20/07/2014 - 23h47
-A +A

Een sorbet, een zelfgemaakt ijsje smaken altijd lekkerder dan kant klaar gekocht in de winkel en het is ook nog goedkoper. Deze recepten zijn allemaal gemakkelijk te maken, maar denkt u wel dat er tijd nodig is voor het draaien van het ijs of het laten opvriezen in het vriesvak. Maak ze vast de avond van tevoren klaar. En zorg dat u er altijd wat bij de hand hebt!

PUB

PUBLICITÉ
Lees ook
Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Over een maand is het Kerstmis. Denk aan uw foie gras! Geüpdatet op 26/11/2014 - 17h02

Geen Kerstmis zonder foie gras. Vergeet dus niet om er binnenkort aan te schaffen, anders moet u ze misschien op het laatste moment om het even waar kopen aan een veel te hoge prijs en/of koopt u misschien foie gras van mindere kwaliteit. Maar er is...

Tomaten bewaren voor in de winter Gepubliceerd op 25/08/2012 - 16h26

Het tomatenseizoen is volop bezig én ze zijn lekker. Ze hebben veel smaak en zijn niet duur. Maak dus uw voorraad in voor de winter. Gedroogde tomaten, tomatencoulis of zelfs tomatenconcentraat maken is helemaal niet moeilijk.

Meer artikels