PUBLICITÉ

Trektochten

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Informatie over sport. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met trektochten: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Wandelen met stokken, een kunst Gepubliceerd op 07/07/2015 - 11h09

Almaar meer mensen wandelen met stokken . Geen gewone wandelstok, maar stokken zoals die we die gebruiken om te skiën. Wat zijn de voor- en nadelen van wandelen met stokken ?

Veilig wandelen in de zomer Gepubliceerd op 07/07/2015 - 11h13

Bent u van plan om deze zomer te gaan wandelen? Deze tips zullen u helpen om veilig te wandelen en ook zin doen krijgen om het opnieuw te doen. Want wandelen is een uitstekende oefening om uw lichaam en geest te stimuleren. Dit zijn enkele tips en vo...

Natuursporten: tips voor een geslaagde eerste trail Geüpdatet op 18/08/2016 - 15h48

Trail running of trekken in de bergen - naast trails zijn er ook ultratrails met langere afstanden - wordt almaar bekender. Fans van deze natuursport krijgen zo de kans om zich te testen op hellingen en bergpaden, al dan niet bezaaid met keien. Profl...

Bergziekte: kom van bij de eerste symptomen naar beneden! Geüpdatet op 19/08/2003 - 00h00

De bergziekte kan iedereen treffen, ook de grootste sportievelingen en ook op minder dan 2.000 meter hoogte. De eerste symptomen mogen niet geminimaliseerd of verdoezeld worden, want er kunnen algauw complicaties optreden met een soms fatale afloop.

Meer artikels
Vaakst gelezen dossiers