PUBLICITÉ

Spatader

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Slechte bloedsomloop. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met spataders: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Steunkousen gaan spataders tegen Geüpdatet op 31/05/2010 - 00h00

Er bestaan verscheidene therapieën en behandelingen om het verschijnen van nieuwe spataders af te remmen en zware benen te verlichten, zoals onder meer steunkousen. Een woordje uitleg.

Spataders: waarom net ik? Gepubliceerd op 18/03/2014 - 11h42

Spataders zijn aders die vervormd, uitgezet en kronkelig zijn. Ze zijn onesthetisch op de benen en treffen vooral vrouwen. Spataders wijzen op veneuze insufficiëntie en kunnen dus complicaties veroorzaken. Maar welke factoren bevorderen de vorming va...

Zware benen, pijn, spataders: wie loopt een risico? Geüpdatet op 03/04/2007 - 00h00

Op elke leeftijd kunnen gezwollen enkels, zware benen , pijn en spataders symptomen zijn die op veneuze insufficiëntie wijzen. Als u met dergelijke symptomen kampt, dan moet u een arts raadplegen om een veneuze aandoening en de ernstige verwikkelinge...

Zware benen, pijn, spataders: hoe behandelen? Geüpdatet op 17/04/2007 - 00h00

Vanaf de eerste symptomen moeten zware benen, pijn, spataders of andere veneuze aandoeningen behandeld worden. Er zijn verschillende methoden om de pijn te verlichten, spataders te behandelen of te verhinderen dat het erger wordt.

Meer artikels
Populaire fiches van gidsen
Meer gidsen