PUBLICITÉ

Seksualiteit: vrij eens buiten uw bed! Een korte handleiding…

Gepubliceerd door Dr Catherine Solano op 02/09/2015 - 15h04
-A +A

Vrijen moet altijd prettig zijn. Toch gebeurt het in een relatie vaak dat de verbeelding het na een tijd wat laat afweten. Denkt u met nostalgie terug aan dat prille begin? Waarom zou u de vlam niet weer aanwakkeren door eens op een andere plaats te vrijen?

PUB

Vrijen: waarom van plaats veranderen?

Veranderingen invoeren, dat is een andere plaats kiezen, andere sensaties ervaren, de dingen eens vanuit een andere hoek bekijken… Het is ook uw relationele intelligentie stimuleren in plaats van altijd hetzelfde patroon te volgen. En het is de routine doorbreken en nieuwe gevoelens en emoties ontdekken.

Zelfs thuis in bed kan alles anders!


Het is bij u vast ook zo: we slapen allemaal altijd aan dezelfde kant van het bed! Milton H. Erickson, een Amerikaans psychotherapeut die baanbrekend werk verrichtte, raadde koppels soms aan om eens te veranderen van bedhelft. Bij het vrijen had dat alleen al soms verrassend positieve effecten! Magali verklapt ons waarom haar relatie al 25 jaar standhoudt: «We hebben geen vaste kant in bed. Dat geldt trouwens ook in ons dagelijkse leven: we hebben geen vooraf vastgelegde en definitieve rollen. Daardoor kunnen we in onze relatie flexibel zijn en verloopt alles bij ons minder strak dan bij de andere koppels die we om ons heen zien».

Gepubliceerd door Dr Catherine Solano op 02/09/2015 - 15h04
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Apart slapen, een goed idee? Gepubliceerd op 24/09/2012 - 10h37

Apart slapen. Wie het hoort, vermoedt misschien relatieproblemen , maar dat is niet altijd het geval. Soms kan afzonderlijk slapen de passie weer doen oplaaien en de relatie in stand helpen houden…

Vaker vrijen, het cement van de relatie? Geüpdatet op 10/12/2002 - 00h00

Zou u intuïtief eerder zeggen dat koppels die vaker vrijen meer voldoening hebben van hun relatie dan andere? Het is in ieder geval de conclusie van een recente studie… en dat druist in tegen wat koppels daar zelf over zeggen. Tekst en uitleg.

Meer artikels