PUBLICITÉ

Roosachtige

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Huidproblemen. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met couperose: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Rode vlekken in het gezicht: wat is couperose? Gepubliceerd op 26/06/2012 - 13h25

Deze veelvoorkomende huidziekte wordt gekenmerkt door rode vlekken en puistjes in het gezicht . Couperose treft in het bijzonder vrouwen tussen 30 en 50 jaar. De aandoening is verantwoordelijk voor heel wat esthetisch en sociaal ongemak.

Acne rosacea: een ziekte die het leven vergalt Geüpdatet op 21/03/2006 - 00h00

Acne rosacea is een veel voorkomende huidziekte die bijna 10% van de bevolking treft. Deze aandoening wordt voornamelijk gekenmerkt door rode vlekken in het gezicht en zichtbare bloedvaatjes, maar is, in tegenstelling tot een wijd verspreide opvattin...

Hoe kan rosacea behandeld worden? Geüpdatet op 24/10/2011 - 12h44

Rosacea is een vrij frequente huidaandoening. Ze treft tussen 3 en 10% van de bevolking. De roodheid wordt geleidelijk aan permanent en is moeilijk te behandelen. Toch zouden er volgens een studie twee efficiënte behandelingen bestaan.

En als het nu eens couperose was? Gepubliceerd op 22/05/2012 - 09h56

Couperose, ook acne rosacea genoemd, is een veelvoorkomende huidaandoening . Eigenaardig genoeg, beseft 80% van de mensen met couperose niet dat ze door de aandoening getroffen zijn... Wellicht hebben ze de symptomen die ze ondervinden niet in verban...

Meer artikels
Populaire fiches van gidsen
Meer gidsen