PUBLICITÉ

Nicotinepatch

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Tabak. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met nicotinepatch: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Roken: plots of geleidelijk stoppen? Geüpdatet op 01/02/2005 - 00h00

Plots en volledig stoppen met roken , is een moeilijke strategie die vaak tot mislukken gedoemd is. Een mogelijk alternatief is geleidelijk stoppen met behulp van nicotinevervangers (pleisters, kauwgom, tabletten).

Nicotine en uw hart: leve de substituten! Geüpdatet op 04/11/2003 - 00h00

Na een hartinfarct is het letterlijk van levensbelang om zo vlug mogelijk te stoppen met roken. Pleisters en andere nicotinevervangers zijn daarbij een essentieel hulpmiddel en zijn altijd geïndiceerd, zelfs in hoge dosissen.

Nicotinepleister: een ontgoocheling Geüpdatet op 22/07/2003 - 00h00

De nicotinepleister is ongetwijfeld een goede manier om te stoppen met roken . Helaas blijkt het geen duurzame methode, want 50 % van diegenen die ze gebruiken, begint na een paar jaar opnieuw te roken . Niets gaat dan ook boven motivatie, ondersteun...

Tussendoortjes verlagen de cholesterolspiegel Geüpdatet op 09/01/2002 - 00h00

Mensen die vaak eten, hebben lagere cholesterolspiegels. Dat blijkt uit een studie die bij de bevolking werd uitgevoerd. Het is weliswaar belangrijk wat men eet, maar men moet ook rekening houden met de frequentie van de maaltijden en de tussendoortj...

Meer artikels