PUBLICITÉ

Manicure

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Manicure, pedicure. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met manicure: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Is nagellak ongezond? Gepubliceerd op 04/05/2017 - 14h33

Karmijnrood, felroze, oranje of zelfs blauw, groen en zwart … Nagellak is er tegenwoordig in alle mogelijke kleuren. Veel vrouwen houden van nagellak, maar het product bevat toxische stoffen . Dat blijkt uit een recent rapport van de Europese Commiss...

Zijn kunstnagels gevaarlijk? Gepubliceerd op 08/11/2016 - 10h12

Hebben valse nagels of kunstnagels nadelen? Zijn ze schadelijk voor de echte nagels ? Zijn er sowieso risico's? Aan het woord is dr. Philippe Abimelec, dermatoloog en specialist op het vlak van nagels.

Nagels: doe-het-zelf manicure Gepubliceerd op 05/05/2015 - 12h43

Een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste is niet de enige manier om mooie nagels te hebben. U kunt uzelf thuis ook een manicure geven om uw nagels te verzorgen en mooier en sterker te maken.

Kunstnagels, een goed of een slecht idee? Gepubliceerd op 23/04/2013 - 14h32

Kunstnagels zijn heel populair. Sommigen laten ze zetten om in de mode te zijn, anderen willen er hun echte nagels mee camoufleren. Wat zijn de risico's voor de natuurlijke nagels. Enkele tips om het gevaar voor onze nagels zo klein mogelijk te houde...

Meer artikels
Populaire fiches van gidsen
Meer gidsen