PUBLICITÉ

Luizen

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent de gezondheid van het kind. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met luizen: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Moeten we bang zijn voor lichaamsluizen? Gepubliceerd op 08/06/2016 - 12h17

Lichaamsluizen lijken op hoofdluizen. Ze kruipen over ons lichaam, voeden zich met ons bloed en nestelen zich in onze kleren. Daar leggen ze ook hun eitjes. De pediculus corporis , zoals deze luis heet, is een drager van besmettelijke ziektes en tref...

Vatbaarheid voor hoofdluizen, bestaat het? Gepubliceerd op 14/09/2016 - 16h05

“Mijn zoon/dochter heeft luizen!” Elke ouder slaat alarm als het gebeurt. Maar bestaat er zoiets als een gevoeligheid voor luizen ? Wat is de oorzaak van gevoeligheid voor luizen?

Luizen: hoe raak je ze kwijt ? Gepubliceerd op 23/08/2012 - 11h48

Luizen komen in scholen vaak en gemakkelijk voor in de vorm van een epidemie. Er doeltreffend komaf mee maken is heel wat moeilijker. Omdat er hoe langer hoe meer insectenwerende producten gebruikt worden, zijn de luizen er steeds meer resistent aan...

Help, het seizoen van de luizen breekt aan! Gepubliceerd op 07/10/2014 - 12h37

Met de aanvang van het schooljaar, duiken heel vaak ook de luizen op bij schoolgaande kinderen! Een snelle diagnose en behandeling zijn de beste aanpak. Wij geven u alvast een aantal tips.

Meer artikels