Kurkuma , een kruid dat voorkomt in Indiase kerrie, heeft uitzonderlijke heilzame eigenschappen. Hij is een krachtige antioxidant , beschermt tegen inflammatoire ziekten (digestieve en gewrichtsaandoeningen) en tegen kanker . Hoe moet u kurkuma gebru...
- Boter, margarine, room
- Chocolade
- Desserts
- Eieren
- Frisdranken, dranken
- Gealcoholiseerde dranken
- Graanvlokken, zetmeelhoudende stoffen
- Groenten
- Groenten en fruit
- Kaas
- Koffie
- Kruiden, specerijen
- Kruidendrankje
- Melk, zuivelproducten
- Paddenstoelen
- Plantaardige oliën
- Schelp- en schaaldieren
- Soja
- Suiker
- Thee
- Vis
- Vlees
- Vruchten
- Water
- Wijn
Kruiden, specerijen
Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Voedingsmiddelen. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met kruiden en specerijen: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

Om de veroudering van het lichaam tegen te gaan bestaan er planten, levensmiddelen en kruiden met belangrijke antioxidante eigenschappen. Welke producten bevatten de meeste antioxidanten ?
Planten kenners schrijven aan kruidnagel heel wat geneeskundige eigenschappen toe. Het kruid zou ontstekingswerend, schimmelwerend, bacteriënwerend en pijnstillend zijn. Een woordje uitleg!
Wist u dat peterselie het meest gebruikte verse keukenkruid is? En het is meer dan alleen maar een geurig kruid om gerechten op te fleuren. Peterselie heeft veel smaak, het zit bomvol voedingsstoffen en heeft tal van geneeskrachtige troeven. Ontdek z...