PUBLICITÉ

Geluidsoverlast

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Vervuiling. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met geluidsoverlast: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Lawaai: welke invloed op de gezondheid? Gepubliceerd op 25/08/2014 - 16h16

Wist u dat het lawaai van een stofzuiger het gehoor kan aantasten? Het lawaai dat we zelf voortbrengen kan schadelijk zijn, en dan hebben we niet over vliegtuigen, bouwwerven of hogesnelheidstreinen. Een woordje uitleg over lawaai en zijn gevolgen .....

Geluidsoverlast en leerproblemen Geüpdatet op 06/09/2005 - 00h00

Dat geluidsoverlast een invloed heeft op de gezondheid en de levenskwaliteit, werd uitvoerig aangetoond. Tenminste, als het over volwassenen gaat. Maar hoe zit het met kinderen? Bij kinderen kan geluidsoverlast voor leerstoornissen zorgen, zo blijkt.

Lawaai op luchthavens is slecht voor het hart Geüpdatet op 26/02/2008 - 00h00

Het lawaai van de vliegtuigen op en rond de luchthavens verknalt niet alleen het leven van de buurtbewoners, het heeft ook een invloed op hun gezondheid. Uit een studie uitgevoerd bij de omwonenden van verschillende Europese luchthavens blijkt dat he...

Luide muziek doet sneller drinken Geüpdatet op 05/08/2008 - 00h00

Franse wetenschappers hebben ontdekt dat luide muziek zowel sneller als meer doet drinken. Geobserveerde mannen deden drie minuten minder over een glas bier, en dronken tegelijk bijna een glas meer per cafébezoek.

Meer artikels