PUBLICITÉ

Rog met sla

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 15/03/2010 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten
PUB

Recept voor Rog met sla: Ingrediënten voor 4 personen


1 kg roggenvleugels
1 l visfumet
4 handen veldsla
½ gekookte rode biet
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamicoazijn
1 koffielepel roze bessen
zout
versgemalen peper

Recept voor Rog met sla: Bereiding


Was de rog onder de kraan. Laat de vis dan 30 minuten weken in azijnwater.
Breng de visfumet bijna net aan de kook en laat de rog 15 minuten garen.
Maak intussen de veldsla schoon. Schil de rode biet en snij die in heel kleine dobbelsteentjes. Doe alles in een slakom. Besprenkel met de olijfolie en de azijn en breng op smaak met zout en peper. Roer goed.
Hevel de salade over in een grote schotel.
Laat de rog uitlekken. Haal het vlees van het kraakbeen en leg het systematisch op de salade. Geef een goede draai aan de pepermolen en werk af met de roze bessen.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 15/03/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ