- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- hoofdgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 20 minutes
- Ingrediënten :
-
4 zeer grote Parijse champignons
2 sjalotten
1 bosje bieslook
6 ruime lepels plattekaas van 20 % MG
1 citroen
Curry of paprikapoeder
Zout, versgemalen peper
PUB
Bereiding van gevulde champignons met plattekaas
Veeg de champignons af en hol ze een beetje uit.
Pel en snijd de sjalotten. Was, droog en snijd het bieslook.
Doe de plattekaas in een kom. Voeg de sjalotten en het bieslook toe. Peper en zout het. Vermengen.
Breng op smaak met de helft van het citroensap, en voeg meer toe naar eigen smaak.
Verdeel deze plattekaas over alle champignons. Strooi er wat curry of paprika over.
Dien de gevulde champignons met plattekaas goed gekoeld op.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste-voedingsadviseur
le 05/05/2014 - 15h24
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste-voedingsadviseur
le 05/05/2014 - 16h11
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ