- Soort :
- desserts
PUB
Ingrediënten voor 2 personen
oe blad gelatine
1 pompelmoes
2 tot 3 druppels vloeibare vanille
2 koffielepels fijne suiker
2 clementines
1 takje munt
Bereiding
Laat de gelatine weken in koud water. Pers de pompelmoes uit, giet het sap in een kom en zet enkele secondes in de microgolfoven. Laat het sap vooral niet koken. Pers de gelatine goed uit tussen uw vingers en doe ze in het pompelmoessap. Voeg de vanille toe en meng. Doe de suiker erbij en meng opnieuw. Giet de gelei in coupes en laat 2 tot 3 uur opstijven in de diepvries. Schil de clementines pas net voor het opdienen. Verdeel ze in kwartjes en schik die op de coupes. Versier met de blaadjes munt.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00
en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste
op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ