Gazpacho van tomaat

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 10/06/2010 - 00h00
-A +A
Type :
voorgerechten

Ingrediënten

Voor 4 personen
Trostomaten: 400 g
Komkommer: 100 g
Rode paprika: 80 g
Groene paprika: 80 g
Witte ui: 50 g
Look: 1 teentje
Water: 10 cl
Xeresazijn: 3 eetlepels
Zout
Tabasco

Bereiding

Snij de tomaten in vieren. Snij de komkommer in kleine blokjes, zonder hem te schillen. Schil de paprika's, haal ze leeg en snij ze in kleine stukjes. Doe hetzelfde met de ui en de look.
Doe alle groenten in een slakom en voeg er water, xeresazijn en zout aan toe. Meng alle ingrediënten goed dooreen en bewaar de schotel gedurende 12 uur op een koele plek.
Haal het mengsel vervolgens een paar seconden door de mixer. De soep moet lichtjes korrelig blijven. Breng het gerecht zo nodig op smaak en bewaar het op een koele plaats.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 10/06/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB