Crumble van ratatouille

Recept aangemaakt op 11/09/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 25/07/2012 - 15h42
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
30 minutes
Ingrédients :

800 g ratatouille (zie basisrecept)
100 g bloem
50 g boter
40 g geraspte parmesaan
2 eetlepels pijnappelpitten
2 takjes basilicum

Bereiding van crumble van ratatouille



Doe de ratatouille in een braadpot en verwarm hem langzaam.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Maak de crumble klaar: doe de bloem in een kom, samen met de in kleine stukjes gesneden boter en de parmesaan. Meng met de toppen van uw vingers tot een korrelig deeg. Doe de pijnappelpitten erin en meng nog eens.
Verdeel de ratatouille gelijkmatig in een ovenschotel. Strooi de crumble er mooi gelijkmatig over en zet 15 tot 20 minuten in de oven tot de crumble goudbruin is.
Stroop de basilicumblaadjes af, hak ze fijn en strooi ze over het gerecht. Dien meteen op.
Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 11/09/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 25/07/2012 - 15h42
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB