Cocktail van kiwi's met gember

Recept aangemaakt op 11/01/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 21/12/2014 - 21h42
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
aperitieven
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

18 kiwi's
1 eetlepel gemberpoeder
50 g fijne suiker
ijsblokjes of ijszakje
PUB

Bereiding van Cocktail van kiwi's met gember



Schil de kiwi's. Snij er 6 mooie sneetjes van en snij al de rest in stukken.

Leg de sneetjes op een bord en zet koel weg.

Doe de rest van de kiwi's samen met de gember en de suiker in de keukenblender en mix tot een mooi homogene massa.

Zet de beker tot net voor het opdienen in de koelkast.

Leg in elk glas twee of drie ijsblokjes, giet het sap erin en versier elk glas met een sneetje kiwi.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 11/01/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 21/12/2014 - 21h42
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB