PUBLICITÉ

Brochettes van tomaat en garnaal in kokosmelk

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 22/07/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten
PUB

Ingrediënten voor 6 tot 8 personen


24 grote roze garnalen
1 bosje koriander
1 blik kokosmelk
1 koffielepel kerriepoeder
1 bakje kerstomaten
zout
versgemalen peper

Bereiding


Pel de garnalen en doe ze in een schotel. Was de koriander, dep hem droog, stroop de blaadjes af en hak die fijn.
Los het kerriepoeder op in de kokosmelk en giet die over de garnalen. Strooi de koriander erover en roer tot alles goed vermengd is. Dek de schotel af met een vel huishoudfolie en zet 3 uur in de koelkast.
Maak de brochettes en steek er afwisselend een tomaat en een garnaal op.
Laat 5 minuten onder de ovengrill of op de barbecue roosteren, maar draai ze af en toe om. Werk af met zout en peper van de molen.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 22/07/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ