Boterhammen met olijven, rozijnen en noten

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 20/04/2011 - 11h34
-A +A
Pour :
6 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
10 minutes
Ingrédients :

6 sneden brood
30 gr boter
12 cerneaux de noix
3 cuil à soupe d'olives noires dénoyautées
3 cuil à soupe de raisins secs

Bereiding van boterhammen met olijven, rozijnen en noten

Hou zes gepelde noten. Snij de rest fijn. Snij ook de olijven en de rozijnen fijn. Dit alles samen mengen.

Smeer wat boter op de boterhammen. Doe de fijngesneden olijven, noten en rozijnen erop. Zachtjes aandrukken.

Leg een gepelde noot op elk van de boterhammen.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 20/04/2011 - 11h34
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB