Boterhammen met olijven, rozijnen en noten

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 20/04/2011 - 11h34
-A +A
Voor :
6 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

6 sneden brood
30 gr boter
12 cerneaux de noix
3 cuil à soupe d'olives noires dénoyautées
3 cuil à soupe de raisins secs
PUB

Bereiding van boterhammen met olijven, rozijnen en noten

Hou zes gepelde noten. Snij de rest fijn. Snij ook de olijven en de rozijnen fijn. Dit alles samen mengen.

Smeer wat boter op de boterhammen. Doe de fijngesneden olijven, noten en rozijnen erop. Zachtjes aandrukken.

Leg een gepelde noot op elk van de boterhammen.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 20/04/2011 - 11h34
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB