PUB
Ingrediënten voor 2 personen
Langkorrelige rijst: 100 g
Gerookte-schelvisfilet: 300 g
Halfvolle melk: ½ liter
Laurier: 1 blaadje
Vloeibare room UHT: 4 eetlepels
Bieslook: 1 bos
Het recept
Bereidingstijd: 30 minuten
Kook de rijst gedurende 15 à 20 minuten in zoutwater.
Warm de melk op en voeg er het laurierblaadje bij. Is ze lauw, doe er dan de gerookte-schelvisfilets bij en bak ze gedurende 5 minuten op een zeer zacht vuurtje.
Giet de rijst en de gerookte schelvis af. Snij de vis in stukjes en vermeng hem met de rijst.
Voeg er de room en de fijngehakte bieslook aan toe en meng alle ingrediënten dooreen.
Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste
op 11/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ