PUBLICITÉ

Konijn met bloemkool en broccoli

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten

Konijn is niet echt duur en heel mager, zeker als we al het vet verwijderen. Een makkelijke klus trouwens, want al het vet bevindt zich aan de buitenkant. Konijn is praktisch: je kunt net zo goed een volledig konijn klaarmaken, een half konijn of enkele stukken (schouders, rug of poten). De supermarkten en ook kleinere zaken bieden het aan in kleine of grotere porties verpakt.

PUB

Ingrediënten voor 4 personen


1 middelgrote bloemkool
1 broccoli
½ citroen
1 bosje kervel
1 versneden konijn

De bereiding


Was de bloemkool en de broccoli en snij er de roosjes af. Kook ze in ruim water met wat zout. Voeg het sap van de citroen toe om verkleuring te voorkomen.
Was de kervel, haal de blaadjes eraf en hak ze fijn. Giet de groenten af, doe ze in een kom en strooi er de kervel over.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
doke38

en wat doe je met het konijn?

PUBLICITÉ