PUBLICITÉ

Gratin van druiven en frambozen

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 04/10/2010 - 00h00
-A +A
Soort :
desserts
PUB

Gratin van druiven en frambozen: ingrediënten

Voor vier personen
Witte druiven: 400 g
Frambozen: 1 bakje
Eierdooiers: 6
Poedersuiker: 2 soeplepels
Kaneelpoeder: 1 koffielepel
Muskaatwijn: 25 cl

Gratin van druiven en frambozen: bereiding

Was de druiven, ontpit ze en laat ze drogen. Doe de eierdooiers, de suiker en een koffielepeltje kaneel in een pan en meng. Plaats de pan in een andere pan met licht kokend water. Laat de eieren gedurende 3 à 4 minuten aanpakken door te mengen. Giet de wijn beetje bij beetje bij het mengsel en klop onophoudelijk met een kleine klopper. Het mengsel moet schuimen en indikken. Verwarm de oven met de gril.

Giet de sabayon in vier ovenschoteltjes. Voeg de druiven toe en meng voorzichtig. Leg de frambozen er bovenop. Zet de schoteltjes onder de gril gedurende 3 à 4 minuten. Uit de oven halen en meteen opdienen.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 04/10/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ