- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- hoofdgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 15 minutes
- Ingrediënten :
-
600 gr Parijse champignons
1 soeplepel olijfolie
4 visfilets
PUB
Bereiding van gebakken champignons met visfilets
Maak de parijse champignons zuiver en snij in stukjes. Laat ze bakken in olijfolie. Beeïndig de cuisson op een hoog vuur om het water weg te koken. Snij de visfilets in grote stukken.
Doe ze bij de champignons en laat ze nog 5 tot 10 minuten koken naargelang hun gaartijd.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 23/10/2012 - 11h28
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 11/11/2013 - 18h46
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ