PUBLICITÉ

Flensjes met bosbessen

Recept aangemaakt op 17/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 01/02/2015 - 20h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

8 pannenkoeken
400 gram diepgevroren bosbessen
1 eetlepel honing
4 tot 6 eetlepels kwark
PUB

Bereiding van pannenkoeken met bosbessen

Doe de bosbessen in een steelpannetje en laat ze op een zacht vuurtje en onder voortdurend roeren ontdooien.
Doe de honing erbij en roer goed.

Leg wat kwark op elke warme pannenkoek.
Verdeel er dan de bosbessen over.
Rol de pannenkoeken op en leg ze in een schotel.

Dien meteen op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 17/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 01/02/2015 - 20h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ