
- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- voorgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 30 minutes
- Ingrediënten :
-
250 gram koude kip
1 groene appel
100 gram meloenballetjes
1 handvol kersen
1/2 komkommer in blokjes gesneden
100 gram gemengde sla
1 grote tomaat
1 citroen
2 eetlepels rozijnen
1 yoghurt
1 koffielepel verse geraspte gember
1 eetlepel balsamicoazijn
zout, peper
Een zomerse salade, zeer fris en makkelijk klaar te maken.
PUB
Bereiding van de zomerse kipsalade
Snij de kip in kleine blokjes.
Schil de appel en snij ook die in blokjes.
Haal met een meloenmesje balletjes uit het vruchtvlees van de meloen.
Was de kersen, snij ze doormidden en haal de pitten eruit.
Schil de helft van de komkommer en snij die in blokjes.
Was de sla en dep hem goed droog.
Was de tomaat en snij ze in vieren.
Snij de citroen doormidden en snij één helft in heel kleine dobbelsteentjes.
Doe alle ingrediënten in een slakom en voeg ook nog de rozijnen toe.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 04/02/2009 - 00h00
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 12/08/2014 - 12h48
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ