PUBLICITÉ

Zeebaars in een zoutkorst

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten
PUB

Voor 4 personen
4 kleine zeebaarzen
1 bosje peterselie
2 bosjes bieslook
Grof zout

Dep de vis goed droog. Was en droog de peterselie en het bieslook. Verdeel de hoeveelheid kruiden over de vissen en stop ze in de buikholte. ,Giet 1 kilo grof zout in een schotel. Leg er de baarzen op en bedek ze volledig met zout. Druk goed aan, maak lichtjes vochtig. Bak ze 25 minuten in de oven op 210 °C. Dien op in de schotel. Breek de zoutkorst en haal er de vissen uit.

Maak de schotel op voorhand klaar. Bak de vis op het laatste moment. Geef er stoomaardappelen bij en citroenboter.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
Vaakst gelezen recepten
PUBLICITÉ