- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- desserts
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 15 minutes
- Ingrediënten :
-
4 potjes romige yoghurt
3 cm gember
1 eetlepels honing
1 mespunt vierkruidenpoeder
4 peren
1 reep chocolade
PUB
Bereiding van de yoghurtsoep met peren
Giet de yoghurt in een kom.
Schil en rasp de gember en doe alles bij de yoghurt.
Doe de honing en het vierkruidenpoeder erbij.
Schil de peren en verwijder het klokhuis.
Snijd het vruchtvlees van 2 peren in kleine stukjes en meng die onder de yoghurt.
Snij de andere peren in schijven en leg ze er cirkelvormig op.
Rasp de chocolade erboven.
Dien koel op.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist
le 09/11/2009 - 00h00
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist
le 01/03/2016 - 17h05
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ