- Voor :
- 6 personen
- Soort :
- voorgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 20 minutes
- Ingrediënten :
-
1 kg wortelen
1 wortel gember
1 soeplepel olijfolie
2 eieren
1 soeplepel verse room
400 à 500 gr bladerdeeg
zout, peper
PUB
Bereiding van worteltaart met gember
Schil en was de wortelen. Rasp ze en doe ze in een kom.
Schil de gember. Rasp een kleine hoeveelheid (naargelang uw smaak) in de wortelen.
Verwarm dan een pan met een soeplepel olijfolie. Doe de wortelen erin en roer goed. Gedurende 15 minuten rustig laten koken.
Doe ze terug in de kom en laat 5 minuten afkoelen. Voeg de eieren en verse room toe en breng een beetje op smaak.
Leg het bladerdeeg klaar. Rasp wat gember op de bodem en vul de vorm.
Garneer met de wortelen. Maak het oppervlak mooi glad.
Zet in de oven voor 35 à 40 minuten.
Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste
op 10/01/2012 - 09h34
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ