PUBLICITÉ

Welkom op de nieuwe versie van onze website!

Article créé le 01/02/2017 - 17h06 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 23/02/2017 - 14h04
-A +A

U hebt het vast al gemerkt: e-gezondheid is in een nieuw jasje gestoken!

Trots en met plezier stellen we u de nieuwe versie van de website voor: luchtiger, en vooral vlotter leesbaar vanaf eender welke drager, van de kleinste smartphone tot het grootste computerscherm.

PUB

In een nieuw jasje

Zoals alle veranderingen zal ook deze nieuwe versie allicht gepaard gaan met kleine probleempjes: onvoorziene bugs, oude gewoonten die we moeten afleren, nieuwe wegen die we moeten bewandelen op onbekend terrein. Maar dat is geen reden om vast te houden aan de routine, aan wat ons bekend en vertrouwd is: de wereld verandert, internet meer dan wat ook, en e-gezondheid verandert mee, en deze nieuwe look is een ideale manier om dat te weerspiegelen.

Wat nieuw is, bekoort

U kunt zo – eindelijk – op een aangename manier op uw telefoon of tablet genieten van de hele content van e-gezondheid. En door de herziene presentatie krijgt u ook makkelijker toegang tot die inhoud.

Maar opgelet, mogelijk zijn de wegen die u gewoonlijk gebruikte er niet meer, omdat ze vervangen zijn door andere. En misschien zult u ook net als wij met enige spijt in het hart afscheid nemen van onze vroegere vorm. Die was misschien lichtjes verouderd, maar ze had zijn kwaliteiten.

Wellicht is dit de metafoor achter deze nieuwe website: die van alle veranderingen, grote en kleine, die we voortdurend doormaken. Of die nu gewenst zijn of niet, of het resultaat nu positief is of niet, alle veranderingen vergen van ons een  inspanning. We moeten die inspanning en de ermee gepaard gaande problemen correct inschatten om die verandering ten volle te kunnen beleven. En dat in de wetenschap dat net dat aanpassingsvermogen onze grootste troef is, misschien zelfs datgene waarmee we ons misschien nog het meest onderscheiden van de andere soorten op onze planeet.

Billet initialement publié le 01/02/2017 - 17h06 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 23/02/2017 - 14h04
Ce billet fait partie du blog : Blog van de redactie
Bekijk dit artikel
PUBLICITÉ
Lees ook
Hoe kunnen we de wonden uit onze kindertijd helen? Geüpdatet op 02/11/2009 - 00h00

"Alles gebeurt voor ons zesde levensjaar" beweren sommige psychologen. Niemand zal ontkennen dat we gevormd worden door onze kindertijd, maar ook als we een pijnlijke kindertijd achter de rug hebben, kunnen we die verwerken en achter ons laten. Nieuw...

Legionellose: België exporteert! Geüpdatet op 22/10/2002 - 00h00

Bij toeristen werden 6 gevallen van legionellose ontdekt, waarvan één met dodelijke afloop. Allen hadden verbleven in een hotel in Menen (West-Vlaanderen). Dat voorval is interessant om te begrijpen hoe de ziekte ontstaat.

Meer artikels