PUBLICITÉ

Welk badpak voor mijn figuur?

Gepubliceerd door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 23/07/2012 - 13h31
-A +A

De keuze van een badpak is vaak de laatste stap voor de vakantie.

Die keuze moet zorgvuldig gebeuren als u van uw verblijf aan zee een feest te maken!

Maar hoe kiest u een badpak dat past bij uw figuur, dat de onvolmaaktheden wat verdoezelt en de dingen die u leuk vindt aan uw lichaam extra in de verf zet?

PUB

Het goede badpak voor elk figuur

  • Voor brede heupen en dijen

Ze proberen te verstoppen achter een hoop textiel zal u niet echt helpen. Ga eerder voor een badpak met hoger - maar ook weer niet te hoog - uitgesneden pijpen. Het zal uw figuur accentueren zonder de onvolmaaktheden eruit te doen springen. Profiteer van de huidige trend van de retrosnitten! Let er ook op dat u de juiste maat van badpak neemt. Niets is zo ontsierend als een badpak waarin het onderlichaam geprangd zit.

 

  • Voor iets rondere buikjes

Badpakken uit één stuk lijken de logische keuze, maar dat is vaak niet terecht. Er bestaan tegenwoordig bikini’s met broekjes die hoog in het middel komen en waardoor de buik minder opvalt. Nog beter is als er aan de broek een riem zit die de taille accentueert. Kies een badpak dat uw borsten goed doet uitkomen zodat de blik naar boven wordt afgeleid. Neem als het moet een opgevuld bovenstuk met accessoires.

 

  • Voor kleine borsten

Op het strand hebben kleine borsten eerder een stapje voor. Discretie hoeft dus niet. kleine borsten hoeven niet zo sterk ondersteund te worden en ze voelen zich in bijna alle vormen van bikini goed, de simpele lintbanden en de bekende triangelbikini incluis. Mooie, wat felle kleuren zullen u een pittig figuur geven, ook al vindt u misschien dat u rondingen mist.

 

  • Voor zware borsten

Het probleem is hier net andersom. Flinke borsten zijn vaak populair, maar op het strand zijn ze moeilijker te kleden. Een badpak voor een zware boezem moet ondersteuning bieden en de boezem tegelijk goed uit de verf doen komen. Gelukkig bestaan er nu veel badpakken met ‘uplift effect’. Ze geven u een pin-upfiguur en bieden tegelijk veel comfort. Denk ook aan badpakken uit één stuk. Niets is zo goed om een volle boezem heel sexy te maken.

 

Badpakken: leve de techniek!

De laatste jaren hebben de badpakproducenten veel vooruitgang geboekt. Zo vinden we nu in de winkels:

  • Figuurslipjes en -broekjes om de buik weg te werken.
  • Beugelbeha’s als bovenstukje die comfortabel zitten, ook tijdens het zwemmen.
  • Gevulde beha’s die bijna even mooi zijn als de push-ups voor onder de kleren
  • Enz.

Al deze modellen zijn natuurlijk wat duurder dan de traditionele badpakken, maar ze kunnen u mooie dagen op het strand bezorgen. Als u dol bent op de zee en graag gaat zwemmen, zult u geen spijt hebben van die investering.

 

Gepubliceerd door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 23/07/2012 - 13h31
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Buikvet? Een mooie buik voor de zomer! Gepubliceerd op 31/03/2015 - 15h24

Absoluut graatmager willen zijn, dat hoeft echt niet! Maar als u werkt aan uw buikje , zult u zich deze zomer stukken beter voelen. Een platte buik verslankt elk figuur, ook een wat voller figuur. Enkele efficiënte middeltjes om snel komaf te maken m...

Borstprothesen: wat nu? Gepubliceerd op 31/01/2012 - 11h01

Sinds het schandaal met de PIP-borstprothesen heerst er grote ongerustheid bij veel vrouwen die een operatie hebben ondergaan om mooiere of grotere borsten te krijgen. En wat moeten vrouwen nu doen als ze vinden dat hun borsten te klein zijn?

Zwemmen houdt het hart in vorm Gepubliceerd op 25/11/2013 - 15h16

Zwemmen is een uitstekende sport voor het hart, ook voor personen die al een hartinfarct hebben gehad. De kunst bestaat erin geen uitputtingsslag te leveren tegen het water, te glijden en de voor u geschikte afstanden te zwemmen.

Meer artikels