PUBLICITÉ

Wat moet u doen om mooie gespierde armen te krijgen?

Gepubliceerd door Emilie Veyretout, Schoonheidsjournaliste op 30/03/2011 - 11h08
-A +A

Hoewel ze dagelijks gebruikt worden, vertonen de armen dikwijls een gebrek aan spoeren. Doe deze oefeningen om ze te versterken.

Uit te voeren 3 maal per week gedurende 2 maanden om een vlug en zichtbaar resultaat te verkrijgen.  

Daarna doet u ze best nog 1 tot 2 keer per week om de juiste vorm te behouden.

PUB

Uw armen gespierd maken : oefening 1

Ga plat op uw buik liggen. Zet uw handen plat op de grond, armen gebogen. Duw uw bovenlichaam naar boven, maar blijf met uw knieën op de grond. Breng uw borst terug naar de grond, (maar zonder die te raken) door te buigen door de armen.

Doe dit 10 maal

Uw armen gespierd maken : oefening 2

Ga daarna plat liggen op uw rug, benen gebogen, voeten plat op de grond, en de armen elk gestrekt naar een kant. Neem halters in de handen, breng uw armen tot boven de borst en laat terug zakken naar de startpositie.

Ook dit doen we 10 maal

Gepubliceerd door Emilie Veyretout, Schoonheidsjournaliste op 30/03/2011 - 11h08
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Verfijn uw kuiten! Gepubliceerd op 07/01/2014 - 13h45

U droomt van aantrekkelijke, mooie kuiten? Dan kan u hier een oefenprogramma vinden om ze gespierder te maken. Als u deze oefeningen 2 à 3 keer per week uitvoert gedurende 10 weken, zal het resultaat niet lang op zich wachten.

3 oefeningen voor een strakke buik Gepubliceerd op 31/03/2015 - 15h25

Uw buikspieren zijn slap? Dankzij deze reeks oefeningen voor een strakke buik zal het resultaat niet lang op zich laten wachten. Deze oefeningen doet u best minstens 3 keer per week gedurende de eerste 2 maanden om zo vlug mogelijk resultaat te boeke...

Drie oefeningen voor strakke, ronde billen Gepubliceerd op 08/02/2016 - 09h49

Laat uw billen werken, zowel voor, tijdens als na de vakantie. Als u deze drie oefeningen elke dag doet, krijgt u strakke en ronde billen . We geven er u nog vijf tips bij om perfecte billen te kweken.

Een platte buik met twee keer drie oefeningen Gepubliceerd op 23/02/2017 - 11h43

Dit is een niet agressief oefenprogramma om de buispieren te oefenen zonder ze te forceren. Buikspieren kunnen makkelijk 'bewerkt' worden, maar zonder oefening laten ze het ook snel afweten. Doe deze oefeningen op lange termijn, twee à drie keer per...

Meer artikels