PUBLICITÉ

Wat maakt echt dik?

Dossier publié le 06/03/2012 - 13h52
-A +A

Er zijn heel wat factoren die ons kunnen doen verdikken. Als we ze leren opsporen, kunnen we ze ook beter in de hand houden en blijven de extra kilo’s zich niet opstapelen. Wat doet u dus precies verdikken? Zijn het de hormonen, is het stress, alcohol, roken, de vervuiling of medicatie? 

PUB

PUBLICITÉ
Lees ook
Ik wil op een drafje vermageren! Gepubliceerd op 27/01/2016 - 12h45

Het is nog wel te koud om er lichtjes gekleed bij te lopen, maar toch bekruipt ons de zin om enkele kilo’s kwijt te raken, en dat liefst snel. Hoe kunnen we die nefaste verleiding weerstaan om snel te vermageren ?

Bang om te verdikken? Ontzeg u vooral niets! Geüpdatet op 27/06/2014 - 10h35

Het proces is bekend: hoe meer we ons bepaalde producten ontzeggen, hoe meer trek we erin krijgen en hoe groter onze frustratie wordt. En vroeg of laat zwichten we onvermijdelijk. Het resultaat zijn weer extra kilo’s en schuldgevoelens.

Hoe voorkomt u die winterkilo’s? Gepubliceerd op 14/01/2013 - 16h08

Het wordt algemeen als normaal beschouwd dat we ‘s winters verdikken door de kou, door ons moreel dat al eens een dipje maakt , de behoefte om ons te verwarmen met de traditionele opbeurende gerechten en om ons eens te verwennen met zoete en vette pr...

Eerst denken, dan eten… Geüpdatet op 08/09/2011 - 15h19

Ik kan er niet aan weerstaan! Het is te lekker, ik heb er zo’n zin in… Zo drukken we de drang uit die ons naar lekkere dingen doet grijpen en waardoor we verdikken als we er te veel van eten. Hoe kunnen we dit beheersen zonder al te veel frustraties?...

Meer artikels