PUBLICITÉ

Voedingssupplementen voor gezond haar

Geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 17/11/2016 - 12h30
-A +A

Voor mooi haar in perfecte conditie worden vooral vitamines van de groep B als voedingssupplement aanbevolen. Maar ook andere vitamines of mineralen, oligo-elementen, aminozuren en plantenextracten kunnen nuttig zijn. Alles hangt af van het type haar. Een overzicht van de voedingssupplementen voor mooi haar in perfecte conditie.

PUB

Speciale voedingssupplementen voor het haar

Apothekers en drogisterijen bieden allerlei soorten voedingssupplementen aan voor gezond haar. Vaak stellen ze combinaties voor van vitamines, planten, oligo-elementen, vetzuren, enz., te kiezen volgens uw type haar en hoe het op dat moment is (droog, dof, broos…). We zetten de belangrijkste elementen op een rijtje.

Vitamines van de groep B

Die zijn goed voor elk type haar. Het is meestal duidelijk aangegeven als ze in een voedingssupplement zitten, maar ook sommige andere ingrediënten bevatten veel vitamines B, zoals pollen, biergist, tarwekiemen, zeewier, enz. Daarom vindt u die elementen ook vaak terug in de lijst van voedingssupplementen voor het haar.

Initialement publié par Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste le 03/01/2012 - 14h54 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 17/11/2016 - 12h30

www.guide-vitamines.org

Bekijk dit artikel
PUBLICITÉ
Lees ook
Een droomkapsel Geüpdatet op 11/05/2006 - 00h00

Als uw haar geteisterd wordt door zon, zeezout, verwarming of voedingsonevenwichten, wordt het dof, droog en broos, en ontstaan er spleten in de haarpunten. In dat geval moet u het dringend de nodige zorg geven, zodat het zijn vitaliteit terugkrijgt.

Onder de zon van de voedingspiramide Geüpdatet op 04/11/2003 - 00h00

Evenwichtig eten: makkelijker gezegd dan gedaan, zegt u? Met de voedingspiramide hoeft u daar niet als een berg tegen op te zien! Hoe hoger u klimt, hoe kleiner de verhoudingen worden van de verschillende etages...

Meer artikels