Overslaan en naar de inhoud gaan
PUBLICITÉ
PUBLICITÉ
Eerste onderwerp hernemen

voeding en psoriasis

Gepubliceerd door op 14/05/2013 - 13h29
PUB

mijn dochter heeft al 5 jaar psoriasis in ups en downs ,veel cremes ,puva ,enzo nu is mijn vraag kan die ziekte ook met voeding te maken hebben en zo ja wat mag je eten en wat niet ?

Fout melden


X
Antwoorden
zjatteke1 heeft op gereageerd

volgens mij komt psoriasis zeer vaak voor vanuit de darmen.

daarom is het zeer voornaam om de darmen te reiningen waardoor zij in balans komen

 

wil je hierover meer weten graag privébericht [email protected]

gerda1955 heeft op gereageerd

Ik heb sinds mijn 16 jaar psoriasis en ben er nu 58,heb alle mogelijke kuren gedaan en ik kan zeggen dat psoriasis niks met de darmen te maken heeft maar alles met erfelijkheid en stress,er is momenteel geen enkel medicijn dat de psoriasis voorgoed laat verdwijnen,het enige dat ik nog doe,is tegen de zomer enkele nachten per week Betnelan zalf smeren onder plastiek en dan kom ik de zomer door en kan ik toch t-shirts met korte mouwen dragen,veel sterkte voor je dochter

mamy heeft op gereageerd

 beste chocotoff,

 

Ik ken iemand met een van de ergste psoriasis van Nederland. Zelf artsen en specialisten hadden nooit zoiets gezien. jaren lang was ze in bed . Ze moest bloot zijn en geen lakkens moesten haar rakken.

ze had ook allergie met bepaalde voedsel. Ik raad je aan je dochter te laten testen. niet wachten tot het zo erg is dat ze zou niet meer kunnen naar ziekenhuis.

melk was haar verboden en ze moest spullen koppen met soja, en ze ging en voor haar bij een natuur winkel.

vandag is ze veel beter. Ze kan terug lopen, zelf op vakantie gaan.

Haar leven is normaler. De wonder ?

Ze is bij de huidspecialist geweest, van der Spek is haar naam in de St franciscus Ziekenhuis in Brabant, stad Roosendaal.

Ze moet een injectie hebben om de 3 manden. Ik weet niet wat...maar misschien kan je proberen te krijgen dezelfde voor je kind.

veel succes en sterkte toe gewenst.

mevr. Therry.

gezondheisdtherapeut heeft op gereageerd

Als gezondheidstherapeut kan ik je zeggen dat klachten van darmen, huid, gewrichten en ogen dikwijls samenhangen. De oorzaak van psoriasis is niet gekend, toch zou erfelijkheid een rol spelen. Dankzij gezonde voeding, stressbeheersing en andere natuurgeneeskundige behandelingen zullen de klachten verminderen.

Vriendelijke groeten

 

sanneluce heeft op gereageerd

beste

ben net 40 jaar geworden en al 33 jaar last van psoriasis

bijna alles geprobeerd zalven pillen puva spuiten met biologicals ( humira wekelijks)

nadelen op langere termijn nog niet gekend onderdrukken het immuunsysteem

veel heeft met stress te maken vroeger homeopathie uitgetest en tijdelijk verbetering

een echt medicijn bestaat er niet voor psoriasis maar er zijn allerlei lapmiddeltjes

er zijn soorten psoriasis die ook de gewrichten aantasten ( reuma uitlokken)

binnenkort afspraak me dr fache in gent om van binnenuit alles te zuiveren

wil alles uitgeprobeerd hebben daar ik nu terug een grote opstoot heb

afvallen van de bladeren en uitlopen van de bomen in deze seizoenen zeker een opstoot

alle tips zijn welkom

mvg sandra

la mama heeft op gereageerd

beste,

Ikzelf ben ook pso patient, al sinds mijn 16de. ik ben nu 51. Tot voor een paar jaar stond mijn lichaam voor 85% vol. Handen en gezicht niet. Na een tijdje van proberen van allerlei medicatie, zalven, pillen enz. Greep ik mijn kans. I deed een paar jaar geleden mee aan een proefgroep UZ Gent ivm nieuwe medicatie - biologicals. Toen nog zonder naam. Ondertussen is deze medicatie goedgekeurd in gebruik en via attest van dr adviseur vh ziekenfonds terugbetaalbaar. Het gaat over Stelara. Deze spuiten dienen inderdaad om de 3 maand herhaald te worden... Voor mij zijn de resultaten wonderbaarlijk én zonder nevenwerkingen. Ik hou mijn hart vast voor de toekomst, want de laatste 3 jaren waar praktisch pso-vrij, een verademing na 40 jaar schilfering, jeuk, bloedende letsels, zero zelfwaardegevoel, enz.  Hopelijk miogen nog patienten dit geluk ervaren

Groeten

Carine

apollo heeft op gereageerd

Beste Gerda - Al mijn klanten zijn van hu psorias af, of zijn toch veel beter !  Je moet 1x per week (aanvankelijk misschien meer) naar een fatsoenlijk zonnecenter gaan.

apollo heeft op gereageerd

Beste Gerda - Al mijn klanten zijn van hu psorias af, of zijn toch veel beter !  Je moet 1x per week (aanvankelijk misschien meer) naar een fatsoenlijk zonnecenter gaan.

PUBLICITÉ
{ } { }