PUBLICITÉ

Verzorging van het gehoor

Informeer u hier over de verzorging van het gehoor, en neem de juiste beslissingen voor uw gezondheid inzake preventie, behandelingen en medische consultaties! Ontdek in de rubriek Verzorging van het gehoor alles wat u moet weten over dit onderwerp: nieuwtjes, tips, praktische fiches, tests... maar ook getuigenissen van andere internetbezoekers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Hoe raakt u van een oorprop af? Gepubliceerd op 08/03/2017 - 17h27

Oorsmeer is niet bepaald appetijtelijk, maar het houdt onze oren wel gezond. Bij overmatige afscheiding kan er zich wel een prop vormen en zoiets kan erg hinderlijk zijn. Wat kunt u doen om van een oorprop af te raken?

Oorsuizen, spookgeluid in de oren Gepubliceerd op 05/04/2017 - 16h13

Zo'n 10 tot 20% van de bevolking heeft last van geruis of fluittonen in het oor: ze lijden aan oorsuizen . Vaak verdwijnen de geluiden vanzelf, maar ze kunnen ook aanhouden en ondraaglijk worden.

Oorsuizingen: mijn oren fluiten Gepubliceerd op 14/03/2017 - 09h35

Ruis, bromtonen, fluittonen... Naar schatting één op de tien mensen heeft last van oorsuizingen . Deze 'parasitaire' of fantoomgeluiden zijn niet afkomstig van een externe geluidsbron. Maar ze zorgen wel voor groot ongemak.

Oorsuizen: er bestaan oplossingen Gepubliceerd op 27/03/2017 - 10h21

Oorsuizen, een fenomeen dat gekenmerkt wordt door het horen van 'abnormale' geluiden, is voor velen een relatief onbekend verschijnsel, zelfs voor de mensen die er het slachtoffer van zijn. Een stand van zaken over een aantal heersende opvattingen… d...

Meer artikels
Populaire fiches van gidsen
Tinnitus Gepubliceerd op 26/05/2003 - 00h00

Meer gidsen