PUBLICITÉ

Vermageringscrèmes: werken ze of werken ze niet?

Geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 08/05/2012 - 14h17
-A +A

Vermageringscrèmes beloven  een verlies van meerdere centimeters buik- of dijenomtrek en ook meer strakheid, en dat zonder te sporten of te kuren. Het klinkt heel verleidelijk, maar wat is er van aan?

PUB

Hoe werken vermageringscrèmes?

Er zijn tegenwoordig tientallen vermageringscrèmes op de markt. Allemaal bevatten ze hun eigen cocktail van actieve bestanddelen. Maar het voorziene mechanisme is altijd  hetzelfde.

De crème dringt in de huid en brengt daarbij actieve stoffen in die de vetcellen helpen afvoeren. Het zijn die vetcellen in de huid die cellulitis vormen, ook bekend als sinaasappelhuid

 

Vermageringscrèmes: het addertje onder het gras

Laat er geen misverstanden over bestaan.: met vermageringscrèmes kunnen we alleen centimeters omtrek verliezen en het uitzicht van onze huid verbeteren, maar in geen geval vermageren in de traditionele betekenis van het woord. Dat wil zeggen dat we er geen gewicht of "echt" vet - het onderhuids vet - mee verliezen. Dat kan alleen door een evenwichtige voeding en regelmatig te sporten. Vermageringscrèmes werken op huidvet in al zijn vormen – cellulitis, vetkussentjes, enz.

 

Initialement publié par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 08/05/2012 - 14h17 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 08/05/2012 - 14h17
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Meer artikels