PUBLICITÉ

Tijdsverschil

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Gezondheid op reis. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met het tijdsverschil: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Praktische tips om jetlag te bestrijden Gepubliceerd op 18/08/2014 - 14h47

Misschien vertrekt u binnenkort met het vliegtuig op een langeafstandsvlucht en bent u bang om een jetlag te krijgen. Met deze praktische tips kunt u voorkomen dat de jetlag uw verblijf verpest.

Jetlag: wat te doen? Gepubliceerd op 05/05/2017 - 16h38

Jetlag of het tijdsverschil bij lange reizen, kan voor min of meer grote stoornissen zorgen. Wat moet u in dat geval doen? Hoe kunt u met het tijdsverschil leven? Welke opties zijn er?

Onze zomerreeks : Jetlag Geüpdatet op 16/07/2002 - 00h00

Driekwart van de personen die een langeafstandsvlucht maken, heeft last van het tijdverschil. Maar met enkele raadgevingen kan u de effecten van een jetlag verminderen.

Hoe om te gaan met jetlag? Gepubliceerd op 18/08/2014 - 15h09

Jetlag is het geheel van symptomen dat voortkomt uit de aanpassing van ons lichaam aan een andere tijdzone bij reizen naar een ander land waar een tijdverschil van drie uur en meer bestaat. Hieronder vindt u enkele eenvoudige tips om de overgang zo v...

Meer artikels
Vaakst gelezen dossiers