PUBLICITÉ

Tendinitis

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent de menopauze. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met tendinitis, peesontsteking: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Peesontsteking oorzaak nummer één van schouderpijn Gepubliceerd op 03/04/2013 - 11h33

Een peesontsteking of tendinitis is de meest voorkomende oorzaak van pijn in de schouder . De ontsteking van de schouderpezen hindert bij het bewegen van de schouder, vooral in de hoogte. Ze veroorzaakt ook pijn die kan uitstralen naar de hals of de...

Tendinitis zei u? Gepubliceerd op 27/04/2017 - 14h07

Tendinitis komt niet alleen voor bij geoefende sporters. Hoe kunt u die aandoening herkennen? Wat is ertegen te doen? Hoe is ze te genezen? Ziehier wat u moet weten.

Tendinitis: wat zijn de oorzaken en hoe raakt u ervan af? Gepubliceerd op 16/03/2016 - 11h44

Tendinitis of peesontsteking begint met lichte spierpijn. Geleidelijk aan wordt die pijn heviger en ook hinderlijk. Met enkele eenvoudige maatregelen om uw pezen te beschermen tijdens uw activiteiten op het werk en in uw vrije tijd kunt u de kwaal no...

Schoktherapie ! Geüpdatet op 13/04/2004 - 00h00

Peesontstekingen zijn de wonden van de sportman. Ze zijn vaak chronisch en pijnlijk en genezen moeilijk. Het is dan ook logisch dat velen hoopvol zijn telkens als er een nieuwe therapie opduikt.

Meer artikels
Populaire fiches van gidsen
Meer gidsen