Tatin van ratatouille

Recept aangemaakt op 11/09/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 25/07/2012 - 15h40
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

300 g kruimeldeeg
800 g ratatouille
1 eetlepel olijfolie
30 g geraspte parmesaan
PUB

Bereiding voor tatin van ratatouille



Leg het kruimeldeeg klaar
Verwarm de oven voor op 200°C.
Doe de ratatouille in een braadpot en laat hem een tiental minuten inkoken.
Vet met een kwastje een taartvorm in met een scheutje olijfolie. Giet de ratatouille erin en verdeel hem gelijkmatig over de bodem. Bestrooi gelijkmatig met de parmesaan.
Rol het kruimeldeeg uit en leg het op de taartvorm. Duw de randen van het deeg in de vorm.
Maak met de punt van een mes een gaatje in het midden.
Zet 25 minuten in de oven.
Haal de taartvorm uit de oven, draai ze om op een schotel en dien op met een mooie groene salade of tuinkruiden.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 11/09/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 25/07/2012 - 15h40
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB