PUBLICITÉ

Tandenprothese

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Tandverzorging. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met de tandenprothese: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUBLICITÉ
Populaire artikels van de week
Implantaten: kroon of brug? Gepubliceerd op 20/12/2011 - 12h13

Wat zijn de mogelijkheden als u een of twee tanden kwijt bent geraakt? Uw tandarts kan u daar raad over geven, maar niets belet u om vooraf informatie te vergaren, al was het maar over de begrippen implantaat , kroon en brug .

Uitneembare tandprotheses bij senioren: voor- en nadelen Gepubliceerd op 25/08/2015 - 22h46

Tanden missen geeft een functioneel (kauwen) en een esthetisch nadeel. Theoretisch is een tandimplantaat in dit geval het gunstigst: het implantaat zit vast en vervangt de ontbrekende tand(en) permanent. Maar in de praktijk is deze techniek niet alti...

Tandimplantaat: wat en hoe Geüpdatet op 22/07/2009 - 00h00

Wat is een tandimplantaat precies? Wat zijn de verschillende stappen bij het plaatsen van een implantaat? Kan mijn tandarts die ingreep in zijn praktijk doen? Zijn er contra-indicaties? Enkele vragen en antwoorden over tandimplantaten .

Draag zorg voor uw tandprothese Gepubliceerd op 11/10/2017 - 11h05

Volgens een recente studie, uitgevoerd door een merk onderhoudsproducten, heeft meer dan één vierde van de Belgen een tandprothese. Eén derde daarvan is jonger dan 50 jaar. Tand verzorging is een onderwerp waarvan de meeste mensen goed op de hoogte z...

Meer artikels
Populaire fiches van gidsen
Meer gidsen