PUBLICITÉ

Taboulé

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 10/02/2009 - 00h00
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

Griesmeel: 70 g
Trostomaten: 4
Komkommer: 1/4
Witte uitjes: 4
Citroen: 1/2Sinaasappel: 1
Olijfolie: 1 eetlepel
Peterselie: ¼ bos
Munt: ¼ bos
Peper en zout
PUB

Bereiding van taboulé



Schil de komkommer en pel de tomaten, en snij ze in heel kleine blokjes.
Vermeng ze met het griesmeel, de fijngehakte kruiden, het citroen- en sinaasappelsap en de olijfolie, en strooi er peper en zout over. Stop het gerecht minstens 6 uur in de koelkast, zodat het griesmeel kan rijzen. Roer er af en toe in.
Snij de uitjes in schijfjes en voeg ze samen met enkele muntblaadjes toe bij het serveren. Serveer het gerecht goed fris.
Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 10/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ