PUBLICITÉ

Taboulé met koriander

Recept aangemaakt op 31/03/2011 - 15h39 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 24/06/2014 - 12h41
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
picknick
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

100 gr bulgur
1 kleine komkommer
1 avocado
1/2 bosje koriander
1/2 bosje munt
2 soeplepels soja
1 teentje look
1 groene citroen
1 koffielepel poedersuiker
1 kleine Spaanse peper
PUB

Bereiding van de taboulé met koriander

Doe de bulgur in een slakom, voeg een kom water toe en laat rijzen gedurende ongeveer 15 minuten.

Maak ondertussen de saus klaar: snij de spaanse peper fijn, meng hem met 2 soeplepels sojasaus, het citroensap en de suiker. Meng in de slakom.

Was de komkommer en rasp hem.
Schil de look en hak fijn.
Haal met een klein lepeltje het vruchtvlees uit de avocado.
Doe dit alles in de slakom en voeg ook de fijngesneden munt en de bulgur toe. 

Meng alles goed onder elkaar en plaats de afgedekte kom gedurende 1 tot 2 uur in de koelkast.
Bent u gehaast, zet ze dan 10 tot 15 minuten in de diepvriezer alvorens op te dienen.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 31/03/2011 - 15h39 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 24/06/2014 - 12h41
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ