PUBLICITÉ

Stoofpotje van paprika's met kappertjes en gezouten ansjovis

Recept aangemaakt op 10/06/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 16/09/2013 - 15h44
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
30 minutes
Ingrediënten :

Gele paprika's: 4
Look: 1 teentje
Olijfolie: 1 eetlepel
Tomatenconcentraat: 1 eetlepel
Kappertjes: 1 eetlepel
Gezouten ansjovis: 3
Peper en zout
PUB

Bereiding van het stoofpotje van paprika's met kappertjes en gezouten ansjovis

Snij de paprika's in twee en verwijder alle zaadjes. Snij elke helft nog eens in drie of vier reepjes.

Schil en plet het lookteentje.
Fruit de look met olie in een pan.
Doe er de paprika's bij en laat ze een paar minuten aanbraden.
Strooi er zout over en voeg er het tomatenconcentraat aan toe, verdund in een beetje water.
Doe het deksel op de pan en laat alles gedurende 15 minuten bakken op een matig vuurtje.

Spoel en droog de ansjovisfilets en de kappertjes, en hak alles fijn.
Doe het gehakte mengsel in de pan, roer alles door elkaar en laat nog een minuut stoven.
Dien warm op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 10/06/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 16/09/2013 - 15h44
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ