PUBLICITÉ

Sportletsels

Mise à jour le 26/05/2003 - 00h00
-A +A

PUB

Wat verstaat men onder sportblessures?

Onder sportblessures of sportletsels verstaat men alle beschadigingen van de huid, van de botten, de spieren, pezen en gewrichten, de inwendige organen, maar ook de gevolgen van extreme koude en hitte, hartstilstand en bijvoorbeeld verdrinking tijdens zwemmen.

Wat zijn primaire sportletsels?

Primaire letsels zijn veranderingen die van buiten of binnen komen en die direct problemen geven, zoals een gescheurde meniscus, het "voetbalknietje".

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/04/2003 - 00h00 en geüpdatet op 26/05/2003 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
TENNISELLEBOOG

De "Tenex Elbow Shock Absorber" voorkomt en geneest alle armblessures, pols elleboog schouder, als het aan de pols gedragen wordt en alle beenblessurs, enkel, kuit, knie en dijbeen als het aan de enkel gedragen wordt.
de Tenex E.S.A. is zo efficiënt dat het de één jaar tevredenheidsgarantie draagt en dan ook bij Koninklijk besluit erkend is als "Medisch hulpmiddel".
Je mag de Tenex E.S.A. gedurende een gans jaar dragen en indien je niet tevreden bent met het resultaat wordt je volledig terugbetaald, wat nogmaals de efficiëntie van de Tenex E.S.A. aangeeft.
Mvg,
Willy Andreina

PUBLICITÉ
Lees ook
Beachvolleybal, de zomersport Geüpdatet op 09/08/2005 - 00h00

Na een frisse duik, een dutje onder de parasol en een wandeling op het strand misschien nog een partijtje beachvolleybal? Deze fysieke activiteit is weliswaar een uitstekend idee, maar toch zijn enkele voorzorgen misschien aangewezen.

Voetbal: buitenspel door blessures Gepubliceerd op 25/11/2013 - 15h18

Wat zijn de meest voorkomende verwondingen bij voetballers? Wat zijn de oorzaken en welke behandelingen bestaan er? Maar ook: hoe lang is de voetballer buiten strijd en wat zijn de gevolgen op lange termijn?

Mijn kind speelt voetbal: zijn letsels te voorkomen? Geüpdatet op 08/09/2011 - 14h54

U hebt uw kind dit jaar ingeschreven bij een voetbalclub . Hoe kunt u zorgen dat spelgenot en veiligheid samengaan? Sommige letsels zijn namelijk typisch voor jonge voetballers , maar ze zijn wel te voorkomen...

Meer artikels