Soep van wortelen en venkel

Recept aangemaakt op 05/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 23/11/2010 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten

Onderstaand recept bevat weinig vet, is licht en evenwichtig. Meteen hebt u een antwoord op de eeuwige vragen: "Wat gaan we vandaag eten?" en "Hoe stel ik een evenwichtige maaltijd samen?". Smakelijk!

PUB

Ingrediënten voor 4 personen


600 gram wortelen
1 venkelknol
zout
peper

Het recept


Schraap de wortelen en maak de venkel schoon. Snij ze in stukken. Kook ze gaar in lichtgezouten kokend water
Mix de soep even met de handmixer, ze mag nog wat korrelig blijven.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 05/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 23/11/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB